Dezavantajele kiturilor de folie auto pentru instalare acasa

Desi dorim sa va oferim incredere in operatiunea de aplicare de folie auto pe cont propriu, vrem sa va informam corect despre tot ce ar putea fi necesar pentru ca dumneavoastra sa luati cea mai buna decizie. Deci haideti sa aruncam o privire la dezavantajele aduse de kiturile de folie auto menita a fi instalata de proprietarul masinii.

Spatiu de lucru curat?

Aplicarea setului de foliere auto intr-un mod elegant si curat necesita un spatiu de lucru ordonat in care praful este tinut sub control. Sunteti sigur ca aveti un spatiu de lucru care sa va ofere mediul de care aveti nevoie? Nu vorbim despre o camera antistatica ce necesita masti si papuci, dar cum ramane cu toate aceste imagini poetice ale particulelor de praf dansand in vant? Aceste particule de praf pot ajunge cu usurinta intre filmul foliei si fereastra dumneavoastra, asa ca ar fi mai bine sa aveti o cale de a rezolva aceasta problema.

Nu este cea mai usoara sarcina

Aplicarea profesionala a unei folii care sa arate bine pe fereastra este fara indoiala o sarcina dificila. Nu imposibila, dar cu siguranta dificila. Chiar daca aveti o mare experienta in reparatii si modificari asupra restului masinii dumneavoastra, aceasta este o sarcina cu totul diferita, care necesita anumite abilitati si instrumente. Daca aceasta este prima data cand faceti acest lucru este firesc sa aveti indoieli si rezerve.

Este cu adevarat legal?

Modificarile masinilor sunt strict reglementate in intreaga tara si cu toate ca avem resurse care sa va ajute sa intelegeti regulile din statul dumneavoastra, nu pretindem ca suntem avocati. Regulile din orasul in care locuiti ar putea fi usor diferite de cele statale. Atunci cand luati decizia de a cumpara un set de folii si faceti singur lucrarea acceptati implicit toata raspunderea legala care vine o data cu aceasta.

Chiar daca va documentati in prealabil si stiti ca nu exista nicio umbra de indoiala in ceea ce priveste respectarea regulilor si reglementarilor din regiunea dumneavoastra, un kit de aplicare acasa nu este o solutie viabila pentru acele tari ce necesita autocolante de certificare pentru folia de pe geamurile autoturismului Dvs.