Calivita

Produsele Calivita – Suplimente pentru sanatate

Este stiut faptul ca organismul nostru are nevoie de vitamine. Asta din cauza faptului ca singur, organismul nu poate suplini necesarul. Tocmai de aceea Calivita vine in ajutorul tuturor celor care vor sa foloseasca vitamine insa au retineri in ceea ce priveste toxicitatea produselor de pe piata.

Cum mai exact vin in ajutor vitaminele calivita?

In primul rand, un avantaj al tuturor produselor Calivita, ar fi acela ca sunt obtinute in mod natural. Astfel, ele ajung sa fie incadrate in categoria produselor naturiste, unele din cele mai cautate in ultima vreme. Dar sa revenim la vitaminele Calivita. Una din cele mai mari de vitamine ale organismului nostru o reprezinta vitamina C. Ei bine, Calivita vine cu un produs naturist, C300 Plus, produs ce contine bineinteles, vitamina c. C300 Plus este obtinut natural din extract de macese si bioflavonoide.

Avand un efect extraordinar impotriva bacteriilor si virusilor, asupra functionarii normale a sistemului nervos, C300 Plus este recomandat mai multor categorii de persoane. Dintre acestea amintim de fumatori, fie ei activi sau pasivi, persoanele care locuiesc in zone poluate, persoanele care din anumite motive nu consuma fructe si legume proaspete, femeile insarcinate si toate persoanele care depun zilnic mult efor fizic.

Tot din categoria produselor cu vitamina C de la Calivita mai puteti lua C500, C1000, Liquid C+. Toate aceste produse pe baza de vitamina C se recomanda a fi administrate in mod preventiv tuturor persoanelor intre 14 si 50 de ani. Deasemenea, se poate administra orice produs Calivita pe baza de vitamina C in caz de sinuzita, alergie, hemoragie nazala, raceala sau viroza, febra, herpes, convalescenta si asa mai departe.