6 Sfaturi pentru alegerea serviciului de tractari potrivit

Criteriile descrise mai jos va vor ajuta sa alegeti o companie de tractari intr-un mod intelept, astfel incat sa primiti cea mai buna asistenta rutiera:

1. Serviciile cu clientii

Atunci cand ati facut pana in mijlocul drumului, si sunati la un serviciu de tractari pentru asistenta rutiera de urgenta, este dificil sa aveti de a face cu atitudinea negativa si nefolositoare a unei companii. Daca personalul este nepoliticos la telefon, sau dezinteresat si nu va asculta problema, va puteti astepta ca serviciile oferite sa nu fie unele de calitate, odata ce ii angajati.Asadar, daca aveti un presentiment negativ legat de companie, nu colaborati cu ei. Alternativ, alegeti un serviciu de tractari cu care colaborati usor, si are o atitudine pozitiva fata de clienti.

2. Serviciile oferite

Unele companii de tractare ofera un tip specific de servicii, altele includ tot ce va puteti imagina in pachetul oferit.

Asadar, analizati in prealabil, si verificati tipurile de servicii oferite de companie inainte de a le solicita ajutorul. Spre exemplu, daca masina dumneavoastra se strica noaptea tarziu, aveti nevoie de un serviciu care ofera asistenta 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Insa, daca va deplasati intre diferite tari cu mai multe masini, aveti nevoie de un serviciu de tractare international.

3. Costurile de tractare si asistenta rutiera

Orice serviciu din lume este oferit la un anumit cost, insa nimeni nu vrea sa plateasca suplimentar pentru convenienta. Asadar, www.tractariautoromania.net va recomanda sa aflati costul cerut de compania de tractari inainte de a-i angaja. Cand analizati costul serviciului de tractare, fiti atenti atat la pretul pe kilometru cat si la taxa de cuplare cotata de firma.

Taxa de cuplare include costul atasarii vehiculului la masina de tractare, iar pretul pe kilometru depinde de locatia in care doriti sa fie lasat vehiculul dumneavoastra dupa tractare. In afara acestor costuri, multe servicii de tractare au taxe suplimentare pentru perioada sarbatorilor, pentru tractare din afara drumurilor conventionale, tractare iin afara tarii si multe altele. Faceti o comparatie cu alte servicii de tractare din zona dumneavoastra, inainte de a lua o decizie.

4. Siguranta si disponibilitatea masinilor de tractare

Incidente precum o pana de cauciuc sau un accident se pot petrece oriunde, si in orice moment. Asadar, este intelept sa alegeti o companie de tractari care sa va ofere asistenta 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, pe tot parcursul anului. Nu este de nici un ajutor daca firma de tractari va contacteaza sau va raspunde in propriul ritm, indiferent de situatia in care va aflati. Aceste companii nu sunt de incredere, si nu merita sa investiti in ele. Asadar, colaborati cu o companie care este mereu la dispozitia dumneavoastra.

5. Reputatia pe piata

Faceti cercetari inainte de a investi intr-o firma de tractari auto. Discutati cu familia, colegii, prietenii si vecinii, in cautarea unei pareri obiective si neutre cu privire la serviciile pe care doriti sa le angajati pentru asistenta viitoare. Puteti de asemenea cauta recenzii pe pagini web precum Google, Pagini Aurii, sau altele. Tineti minte faptul ca un istoric curat si pozitiv conteaza mai mult decat vechimea firmei pe piata. Desi experienta este in mod clar un avantaj, nu este mereu o garantie a faptului ca acea companie ofera servicii de calitate.

6. Asigurare si licenta valabila

Este esential sa alegeti o companie de tractari care are toate actele in regula. Asigurati-va ca firma de tractari si masinile de tractare sunt asigurate si au toate certificarile nationale necesare pentru a-si desfasura legal afacerea. In afara acestor aspecte, tineti minte sa verificati mereu daca masinile de tractare au logo-ul companiei imprimat pe sasiu atunci cand sosesc sa va ofere asistenta.