Copertine comerciale

Copertine comerciale pentru spatii exterioare

Fatada unui magazin comercial sau unui restaurant, bar, cafenele este extrem de importanta in cadrul afisajului exterior ca element de marketing. Potentand aspectul unei fatade cu elemente distinctive precum un logo de o dimensiune corespunzatoare, volumetric , sisteme de iluminat pe timp de noapte, afisaj stradal rulant, copertine la intrare si la ferestre, veti atrage trecatorii curiosi si va veti fideliza clientii existenti.

Sa vorbim despre copertine si felul in care va poate diferentia fata de concurenti.  Comerciantii si prestatorii de servicii vor copertine pentru fatade, acestea au rolul de a potenta aspectul estetic al cladirii, pot fi retractabile, fara caseta sau cu caseta. Copertinele retractabile cu caseta se preteaza in special, spatiilor mari cum ar fi centrele comerciale.Copertine comerciale

O alta alegere ar fi sistemele de copertine basculante, ideal pentru umbrirea si protectia geamurilor, atunci cand comerciantii aleg a-si ampla copertine la ferestrele si geamurile cladirilor.

Mai sunt pergolele! Tehnic, pergolele sunt diferite fata de copertine, in cazul acestora sinele orizontale se imbina cu sinele verticale printr-o articulatie flexibila din PVC, care permite schimbarea unghiului de inclinare a pergolei .  Stofa rulata pe ax este fixata la capat in profil frontal care circula in sine laterale.  Latimea si deschiderea maxima a  pergolei  este  de 600 de centimetri.

Pergolele sunt potrivite pentru litoral, creand un cadru intim dar extravagant, de relaxare si voie-buna.

Sistemul de copertine comerciale functioneaza ca element de marketing in afisajul exterior.

Beneficiarii isi pot inscriptiona logo-ul pe panza sistemului de copertine, sau pot transmite un mesaj, fie motto, fie orice alt mesaj.

Prin alegerea unei culori vesele, sau al unui model (print) diferit, veti atrage privirile trecatorilor si veti diferentia fatada cladirii in perceptia consumatorilor, care vor asocia copertina cu brandul dvs. Cati dintre noi nu am vazut copertine inscriptionate cu branduri cunoscute: Coca-Cola, Carlsberg, Tuborb etc?

Copertinele diferentiaza si dau un aspect modern, elegant si distinct oricarei fatade, indiferent de vechimea si culorile monotone in care a fost proiectata. Copertina este o pata de culoare, ce iti va scoate in evidenta afacerea!