Unghii tehnice

Unghii tehnice in 2015 – La ce sa ne asteptam?

In acest nou an, permite unghiilor tale de la maini si de la picioare sa aiba un nou look. In consecinta, este adecvat sa cunosti noile tendinte in materie de unghii tehnice din 2015.

Ai numeroase optiuni asupra modelului unghiilor. Lacul de unghii este disponibil in culori vesele precum verde, rosu, galben si portocaliu. Pentru un aspect sofisticat, nu poti gresi alegand nud, alb si chiar negru.

Astazi, tendintele in materie de unghii includ puncte colorate, modele acrilice de cristal, florale, stiletto, dungi, metalice si multe alte detalii jucause si modele detaliate ale unghiilor.

Tu decizi asupra tiparului care iti reflecta stilul personal. Creaza-ti propriul look distinct cu unghii frumos lucrate.

Creaza un aspect combinat pentru unghiile tale de la maini si picioare

Arata-ti latura creativa in lacuirea unghiilor folosind culori atragatoare de galben, rosu aprins, verde si portocaliu. Alege orice culoare se potriveste cu rochia, rujul, machiajul si alte accesorii de moda.

Si nu uita de arta unghiilor. Acesta este un mod stilat de a prezenta unghii frumoase. Alege stilul care se potriveste cel mai bine starii tale de spirit.

Incearca modelul semilunar

Acesta utilizeaza doua culori pentru unghiile degetelor mari de la picioare. Poti combina galben si albastru, desenand o semiluna. Apoi poti alterna galben si albastru si pe celelalte unghii. Acest lucru se aplica si degetelor mari de la maini, alternand apoi culorile pe restul unghiilor.

Bulinele de pe unghii reflecta imediat un look vesel

Utilizeaza o singura culoare pentru unghiile de la maini si picioare, apoi creaza un contrast cu alta culoare, folosind un instrument pentru puncte. Ce spui de culoarea rosie cu puncte albe? Stilul tau creaza unghii tehnice inedite si vintage foarte bine imbinate.

Modelele florale de pe unghii creaza un aspect foarte feminin si plin de farmec

Utilizeaza o culoare pentru degetele mari, apoi realizeaza o floare deasupra. Poti alege sa desenezi modele florale si pe celelalte unghii de la maini si picioare sau poti opta sa utilizezi culoarea de baza pentru un efect distinct.

Poti alege un aspect multicolor

Pentru degetele mari de la maini si picioare, poti utiliza trei culori diferite si o singura culoare de baza pentru celelalte unghii, fara un lac suplimentar. Daca alegi sa vopsesti toate unghiile de la maini si picioare, distreaza-te realizand acest lucru.

In mod similar, tendintele in materie de unghii includ si mici semne si aplicatii decorative

Cand nu ai timp suficient sa realizezi un model artistic pentru unghii, aplicarea semnelor decorative este cel mai rapid mod de a rezolva situatia. Doar adauga un lac deasupra si totul este gata.

 

Ca aplicatii, poti alege stele, animale si alte modele dragute si poti adauga lac cu sclipici pentru a obtine un look fabulos.

Astazi, arta manichiurii iti permite sa realizezi diferite modele de unghii tehnice care se potrivesc stilului tau unic. Aceasta noua moda adauga distractie, spontaneitate si caracter fantastic aspectului tau general.