5 Verificari inainte de a te decide asupra unui salon de tatuaje

1.Observa cum e artistul in viata reala

Ar trebui sa te uiti la tatuajele realizate de artistul ales in studioul de tatuaje pe care doresti sa-l vizitezi, verifica daca liniile tatuajelor par tremurate sau nesigure, daca cercurile sunt realizate corect si daca patratele arata ca niste patrate adecvate.

2.Verifica si umbrele

Culorile tatuajului se imbina placut pentru a crea o umbra, o profunzime si o stralucire deosebita? Este vreun tatuaj care arata neclar, prea lungit sau slab? Aici trebuie sa iti stabilesti o alegere puternica. Artistul poate sa-si gaseasca scuze pentru a justifica munca inferioara, iar in cazul in care rezultatele nu sunt satisfacatoare, atunci ar trebui sa cauti un alt salon de tatuaje, recomanda site-ul www.salon-tatuaje.ro.

3.Cauta recomandari

O alta abordare prin care sa gasesti un salon de tatuaje decent este sa iei cat mai multe recomandari. In cazul in care iti place tatuajul cuiva, il poti intreba imediat cine a facut designul tatuajului. Acesti oameni iti vor recomanda un salon de tatuaje de calitate din experienta lor personala.

4.Ia pretul in calcul

Cel mai bun studio de tatuaje sau salon de tatuaje iti va oferi servicii excelente. Nu poti lasa pretul sa fie singurul factor decisiv in timp ce alegi un salon de tatuaje. Calitatea tatuajelor si capacitatea artistului de tatuaje sunt mai importante. Preturile saloane de tatuaje si ale specialistilor in tatuaje ale acestora vor fi, fara indoiala, diferite.

Tatuatorii care sunt mai experimentati si mai cunoscuti probabil vor percepe mai mult, dar iti vor oferi rezultate atractive. Acest lucru, in orice caz, nu implica faptul ca noii artisti nu pot lucra superb. In orice caz, asigura-te pur si simplu ca nu esti primul lui client, deoarece acest lucru poate fi un pericol. Poti vedea experienta artistului si tatuajele sale anterioare, iar daca totul se dovedeste a fi satisfacator, poti ramane la acel studio de tatuaje.

5.Verifica autorizarea salonului

Majoritatea tarilor le impun artistilor si saloanelor de tatuaje sa fie autorizate sau inregistrate inainte de a putea tatua pe cineva. Verifica atent legile si asigura-te ca salonul de tatuaje pe care l-ai ales respecta aceste legi.

Daca totul pare sa fie adecvat – curatenia in salon, artistul de tatuaje, portofoliul, pretul, atunci ar trebui sa te hotarasti asupra acelui salon de tatuaje. Ar trebui sa te simti confortabil cu artistul, si el / ea ar trebui sa te respecte si sa incerce sa te faca sa te simti confortabil.

Nu inseamna ca trebuie sa fiti prieteni buni, dar a fi confortabil si a crede in munca artistului va face lucrurile mai simple pentru amandoi, iar rezultatul va fi la fel de bun pe cat v-ati astepta.