Mini stepper

Stepperul – Un aparat grozav pentru tonifierea posteriorului

Exercitiile pe stepper ar putea sa nu fie banda pe care v-ati dorit-o mereu daca ati fi avut destul spatiu, dar pot fi extrem de folositoare in locuinta Dvs, fara a ocupa prea mult din aceasta atunci cand nu exersati. Un astfel de aparat in sufragerie, cat de minunat suna?

Ce inseamna un exercitiu bun pentru posteriorul meu?

Un mini stepper este diferit de un echipamentul de workout de dimensiuni mari – care nu poate fi pus deoparte datorita marimii sale, ceea ce poate reprezenta o inconvenienta uneori. Cu acest aparat nu aveti aceasta problema – nu doar ca e mic si compact, si nu va ocupa mult spatiu in casa, dar este si mai accesibil decat alte aparate similare.

Fiind vorba de un aparat mic si compact, aveti posibilitatea sa puteti exersa oricand simtiti nevoia de a face acest lucru. In mod special, e excelent pentru antrenarea partii inferioare a corpului dumneavoastra, ajutandu-va sa va tonificati picioarele, si sa obtineti un posterior mai atragator. Un astfel de antrenament este recomandat totodata si pentru persoanele care doresc sa-si intareasca oasele.

In acest articol, va vom prezenta beneficiile exersarii pe aceste aparate pentru a va subtia silueta, cum va ajuta sa aveti un posterior mai atragator, dar si cum sa va fortificati muschii din zona pelviana, importanti pentru sanatatea dumneavoastra.

Calea catre picioare mai frumoase

Persoanele carora li se ingroasa gambele si coapsele stiu ca acea umflatura a picioarelor poate fi o problema de zi cu zi, si ca nu va ajuta sa va schimbati marimea pantalonilor. Se spune ca barbatii sunt mai atrasi de femei cu picioare mai slabe. In realitate, nu functioneaza asa, lasand majoritatea oamenilor nemultumiti.

Pentru a scapa de umflarea picioarelor cauzata de retinerea de apa, tot ce este necesar este un masaj limfatic bun, pentru a imbunatati circulatia din corpul dumneavoastra, revenind astfel la picioare normale. Pentru a va subtia picioarele si a va ridica posteriorul,  exercitiile pe stepper sunt printer cele mai bune alternative. Mini stepper

Scopul acestui aparat este sa simuleze activitatea de urcare a scarilor. Apasand in jos, aplicand forta in picioarele dumneavoastra, ridicandu-va pe moment corpul, va antrenati muschii din partea inferioara a corpului.

Cat de multe calorii ardeti prin urcarea scarilor?

In functie de tipul de stepper pe care il folositi, ajustarile si functiile pot varia. Cea mai buna parte a acestui exercitiu este ca nu este foarte greu, fiind astfel perfect pentru momentele cand doriti sa slabiti sau sa faceti cardio. Tineti minte ca, desi puteti ajusta intensitatea workout-ului dumneavoastra la majoritatea stepper-elor,  o setare prea usoara ar putea sa nu va ajute sa obtineti rezultatele pe care le cautati.

Pe scurt, atunci cand folositi un astfel de aparat, nu este o mare diferenta intre rezultatele pe care le obtineti daca folositi exercitii de intensitate mare sau scazuta. Totusi, se spune ca practicarea de exercitii cu rezistenta mai mare este mai benefica pentru constructia de masa musculara. Exercitii pe stepper

Nivelul de rezistenta potrivit

Desi probabil v-ati hotarat deja sa va subtiati picioarele exersand, ceea ce probabil nu v-a trecut prin minte este ca, in functie de cum pasiti, exista o sansa ca picioarele dumneavoastra sa nu devina mai subtiri, ci posibil sa se ingroase. Dupa cum efectuati exercitiile pe stepper, puteti declansa efectul invers daca nu sunteti atent.

Cand tineti o dieta si exersati pe un stepper de exercitiu, nivelul de rezistenta conteaza putin. Rezultatele pe care le obtineti depind in mare parte de durata si repetitia exercitiului, din care rezulta si cele mai multe calorii arse.