Modalitati in care salile de nunta pot atrage mai multe cupluri

Acest articol este dedicat celor din domeniul serviciilor pentru nunta, mai ales celor care ofera spatii pentru fericitele evenimente. Desigur, TOTI operatorii din industrie pot folosi aceste ponturi, asadar continuati sa cititi!

Primul pas in atragerea mai multor clienti pentru sala dumneavoastra de nunta este sa va puneti in locul mirilor si sa incepeti sa ganditi precum acestia.

Unde merg acestia cand incep planificarea nuntii? Cum ii puteti intalni?

Cand vine vorba de atragerea mai multor cupluri de viitori miri catre localul dumneavoastra, trebuie sa ajunga la dumneavoastra de indata ce incep planurile pentru eveniment, intrucat sala de nunta este una dintre primele aspecte ce ce trebuie rezolvate.

Idei pentru a obtine mai multe rezervari

Incheiati un parteneriat cu alte afaceri din domeniul pe care cuplul pe viziteaza INAINTEA voastra.

Daca afacerea voastra consta intr-o locatie de nunta, sunteti prima oprire pe lista planificarilor pentru nunta. Dar sunt cateva de care mireasa aude inaintea voastra…

  • Magazinele de bijuterii – Inelul de logodna este cumparat de obicei inaintea cererii in casatorie si a stabilirii datei nuntii. Incheiati un parteneriat cu un magazin de bijuterii, si faceti o oferta buna viitorului cuplu, astfel plasand localul dumneavoastra in varful listei.
  • Magazinele de mirese – Miresele sunt innebunite dupa magazinele de rochii de nunta…. chiar inainte de a fi propuse! Acesta este un loc extraordinar pentru a va face localul cunoscut inaintea oricarui alt competitor.

Ii puteti intalni online.

Una din cele mai mari provocari pentru un cuplu atunci cand isi planifica nunta este cautarea salii de nunta potrivite. Prin urmare, asta este intrebarea numarul unu pusa pe chaturi si cautarea numarul unu efectuata online. Viitorii miri sunt pur si simplu innebuniti dupa sali de nunta de calitate si recenziile acestora.

Asadar, asigurati-va ca sunteti online cand incepe vanatoarea pentru localul ideal de nunta.

Pasul 1 – Tastati numele zonei dumneavoastra urmate de cuvantul “nunti” sau “localuri de nunti” in Google.

Exemplu: Locatii de nunta Sibiu, nunti Timisoara, localuri de nunta Bucuresti

Pasul 2 – Notati website-urile ce apar pe prima pagina. Va aflati pe lista? Daca nu…

Pasul 3 – Fiti listati pe cat mai multe din acele website-uri posibil.

  • Listati-va sau promovati-va pe fiecare site de pe pagina 1.
  • Incheiati un parteneriat cu acele website-uri pentru a fi listati acolo.
  • Scrieti o postare de blog in schimbul unui link catre website-ul vostru.

Pasul 4 – Obtineti recenzii pentru localul dumneavoastra pe site-uri locale.

Promovati-va pe toate canalele online locale si veti avea parte de mai multe rezervari pentru sala dumneavoastra.

Efectuati campanii de promovare pe Facebook si Google.

Anunturi Facebook – Acestea sunt simplu de setat si rulat, deci este un bun punct de plecare pentru incepatorii in reclame de tip pay per click. Tintele demografice vor fi setate in functie de Statusul Relatiei (logodit sau intr-o relatie), Interese (logodnica mea), Varsta, Sex, chiar si codurile postale din zona voastra, asadar numai potentialii clienti vor vizualiza anunturile.

Anunturi in reteaua Google Adwords – Asta e o alta metoda de a ajunge pe pagina 1 a Google atunci cand mirii cauta sali de nunta in zona dumneavoastra. ATENTIE: aceasta metoda este mai complicata fata de Facebook (si mai scumpa), asadar va sugeram sa investiti in training PPC sau sa angajati pe cineva sa va ajute. Altfel veti ajunge sa aruncati pe fereastra timp si bani.