Cursuri pt permis auto

Cum sa alegeti o scoala de soferi pentru adolescentul Dvs

Indiferent cum alegeti o scoala de soferi pentru adolescentul din familia Dvs care abia asteapta sa isi ia permisul de conducere, decizia nu este una care ar trebui sa fie luata usor. In timp ce proximitatea, comoditatea si pretul nu ar trebui sa fie trecute cu vederea, ele nu ar trebui sa fie singurele criterii de luare a deciziilor.

Veti dori, de exemplu, sa aruncati o privire la cladirea unde are sediul firma. Asigurati-va ca este curata si bine intretinuta. Ar trebui sa vedeti semne ca scoala este finantata in mod adecvat, si ca este capabila sa ofere o inalta calitate a educatiei conducatorului auto modern.

Intrebati daca au simulatoare de conducere si intrebati despre materialele de curs care sunt folosite la cursurile acestei scoli de soferi. Cu toate ca educatia conducatorului auto nu se schimba la fel de rapid ca, sa zicem, un curriculum in materie de calculatoare, este important sa stiti ca adolescentul dumneavoastra nu va invata dupa materiale de curs din 1995. Asigurati-va ca problemele moderne cum ar fi furia rutiera (road rage), telefoanele mobile si scrisul de mesaje la volan vor fi discutate.

In mod similar, veti dori, de asemenea, sa va asigurati ca programa scolii de conducere este bine intocmita, personalizata, si aprofundata. Exista o varietate de intrebari care sa va ajute sa va dati seama cum stau lucrurile:

  • Cat de multe ore de instruire sunt incluse in curs? Cursurile de 4 zile nu vor furniza instructia de are nevoie de elev. Ce aveti de gand pentru a face diferenta?
  • Care este media raportului elev-profesor? Cu cat mica este, cu atat mai bine.
  • Ce procent din timpul de scolarizare este cheltuit pe conducerea reala, de invatare la clasa si simulari de conducere? Asigurati-va ca timpul de conducere este cel putin egal cu timpul petrecut pe alte aspecte ale programei.
  • Exista un curs care urmareste sa se asigure ca elevii trec testele de circulatie, sau este accentul pus mai mult pe a deveni un sofer cu reflexe bune? La ce foloseste faptul ca adolescentul poate trece un test, dar nu este pregatit pentru a face fata unei varietati de situatii periculoase la volan? Scoala auto

De asemenea, s-ar putea ca familia si prietenii sa ofere recomandari utile si avertismente cu privire la diferite scoli de soferi din zona dumneavoastra. In cazul in care nu exista o astfel de optiune, incercati sa cautati on-line sau de a va intreba cunostintele pentru a obtine o recomandare pentru o scoala locala cu reputatie.

In cele din urma, veti dori sa va asigurati ca copilul dumneavoastra se simte confortabil cu instructorii sai. Scolarizarea va implica o multime de timp singur – sau in grupuri mici – cu instructorii, si este bine de stiut daca aceasta relatie va fi tensionata sau relaxata.

Cu toate ca gasirea optiunii perfecte poate fi consumatoare de timp, cu siguranta va merita efortul, daca aveti de ales. O educatie solida primita de la o scoala de soferi serioasa poate fi una dintre cele mai bune metode pentru a va asigura ca adolescentul dumneavoastra ramane sigur si sanatos chiar daca se va afla singur la volan, indiferent de drum.