Buldoexcavator de inchiriat – Solutii pe termen lung si flexibilitate pe termen scurt

In ciuda unei economii ce se imbunatateste continuu, poate nu esti in situatia sa iti extinzi flota printr-o achizitionare cu bani lichizi sau prin metodele traditionale de finantare. Daca nu ai o nevoie consistenta care sa justifice investitia in echipamente de constructii, poate fi benefic sa de gandesti la un tractor pe senile,  incarcator pe pneuri, basculanta articulata sau un buldoexcavator de inchiriat. Serviciul de inchiriere a sustinut patronii in perioade cu activitate mai putina, si aceasta solutie continua sa ofere oportunitatea pentru ducerea la bun sfarsit a unui proiect.

Dealerii de echipamente si magazinele de inchirieri iti pot pune la dispozitie un buldoexcavator de inchiriat, precum si alte resurse necesare pentru a oferi anteprenorilor solutii conform nevoilor lor. Acordurile de inchiriere permit accesul la cele mai noi si mai avansate modele de echipament, in timp ce reduc semnificativ costurile operationale si elimina cerintele de depozitare si intretinere. In plus, sunt beneficii clare la utilizarea expertizei angajatilor de la dealership care sunt calificati in noile tehnologii, sisteme de atasare, cuple rapide si sisteme hidraulice auxiliare.

 buldoexcavator de inchiriat

Unul dintre cele mai mari beneficii oferite de un buldoexcavator de inchiriat este oportunitatea de a invata mai multe despre un producator anume, si posibilitatea de a te familiariza cu utilajele pentru a determina daca sunt potrivite pentru nevoile tale. Daca ai nevoie sa adaugi utilaje noi temporar la flota ta pentru a acomoda anumite proiecte, dar totusi vrei flexibilitate, ia in considerare urmatoarele 4 motive pentru a inchiria.

  1. Proiecte pe termen scurt

Buldoexcavatorul de inchiriat poate fi cea mai buna optiune de echipament cand accepti proiecte noi care au durata scurta. Daca o achizitionare definitiva nu este necesara sau nu poate fi justificata, echipamentul inchiriat poate suplimenta flota existenta si poate furniza o solutie temporara, fara responsabilitatile suplimentare care vin o data cu achizitionarea. Un alt avantaj cheie al inchirierii pentru proiecte pe termen scurt este acela ca ratele fixe pentru inchiriere ajuta anteprenorul sa stabileasca un buget mai precis.

    2. Extinderea afacerilor

Inchirierea echipamentelor poate ajuta companiile sa isi extinda activitatea si sa asigure anumite servicii care pana atunci le subcontractau. De asemenea, o achizitionare de excavator sau incarcator pe pneuri poate forta resursele firmei si poate face operatiunile dependente de schimbarile pietei.

De exemplu, daca esti un contractor specializat in excavare care doar sapa fundatii pentru constructii comerciale, atunci vei rata din potentiale oportunitati de extindere. Inchirierea unui excavator cu atasament (cuva) iti va permite sa aplici pentru activitati de curatare a terenurilor, iar un picamer te poate ajuta sa concurezi pentru proiecte de demolari. Iarna, o freza de zapada poate fi primul pas spre nisa de inlaturare a zapezii, care poate suplimenta afacerea ta de constructii cu un venit nou.

  1. Specializarea

Un buldoexcavator de inchiriat iti ofera oportunitatea sa accesezi echipamente mai mari, mai mici sau mai specializate decat iti poate oferi flota existenta. De obicei, un excavator sau o vola care este potrivit pentru un proiect de construire de drumuri poate fi prea mare pentru a fi manevrat eficient pe santierul unui centru comercial. Flexibilitatea atasamentelor pentru utilajele de mare tonaj pot oferi capacitatea de a te ajusta in functie schimbarile pietei sau de proiectul pentru care vrei sa utilizezi echipamentul.

Cand bugetul este mic, este mai usor si mai economic sa inchiriezi diverse echipamente pentru a termina un proiect special sau pentru a oferi un serviciu de nisa, decat sa inchiriezi un utilaj separat.

  1. Intretinerea echipamentului

Cu un contract de inchiriere, afacerea ta poate duce la bun sfarsit proiecte noi fara consturile aditionale periodice de intretinere. Economisirea banilor poate fi benefica, mai ales in aceasta perioada si cu reglementarile de emisii. Majoritatea echipamentelor noi de pe piata au fost proiectate cu motoare standard pentru a fi in conformitate cu legislatia in vigoare. Flotele de inchiriat din tara au vechimi foarte mici, intre 12 si 48 de luni. Dealership-urile si firmele de inchirieri cu reputatie buna vor oferi buldoexcavatoare de inchiriat ce au tehnologii moderne si eficiente pentru a atinge cea mai mare productivitate pentru client.