4 Motive sa porniti o afacere de inchirieri in regim hotelier

1. Venitul

Nu este niciun secret faptul ca inchirierea in regim hotelier pe o noapte si/sau saptamanala poate aduce venituri semnificativ mai mari decat inchirierile traditionale. In unele cazuri, puteti genera undeva la 25% din rata dumneavoastra bancara intr-o singura noapte. In Iasi, de exemplu, sunt festivaluri de muzica care atrag mii de turisti anual. In timp ce hotelurile sunt pline, multi dintre acesti turisti prefera inchirierea in regim hotelier. Preturile explodeaza in timpul acestor evenimente ( depinde de locatie si numarul de locuri). Aceste venituri crescute reprezinta perioade de inchiriere mai mici pe parcursul anului.

Alta oportunitate pentru  detinatorii de inchiriere in regim hotelier sugerata de www.regimhotelier.net este piata corporate. Va puteti promova proprietatea corporatiilor mari ce detin birouri in zona dumneavoastra. De exemplu, la marginea orasului exista complexe de birouri ocupate de companii foarte mari. Exista putine cazari pe termen scurt in zona. Asa ca, detinatorii de inchirieri pe termen scurt ar putea promova serviciile de tipul acasa-departe-de-acasa, cum ar fi bucatarie full, o gradina pentru animale sau si mai multe facilitati pentru a atrage clientii.

2. Conservareavalorii istorice

Acesta nu este un lucru la fel de discutat ca si altele, dar proprietarii care doresc sa pastreze valoarea istorica si sentimentala a unei proprietati pot avea mai mult succes pentru cei ce cauta sa inchirieze in regim hotelier. Spre deosebire de cei ce inchiriaza pe termen lung, ei nu sunt responsabili pentru aprovizionarea unei proprietati sau de mentenanta acesteia. Asadar, nu va trebui sa va faceti griji daca uitati sa schimbati un filtru de aer, sa puneti picturi pe pereti, daca scapati gazonul de sub control sau aveti probleme cu daunatorii. Unii oameni prefera inchirierea in regim hotelier in defavoarea celei termen lung datorita acestei probleme.

3. Scutiri de la taxe

Chiriasii in regim hotelier sunt eligibili pentru a primi diferite scutiri la taxe. Pentru inceput, ele pot fi in masura sa reduca alte cheltuieli cum ar fi: exploatare, publicitate, costurile pentru educatie (seminarii cu privire la cum sa inchiriezi case de vacanta) si impozitul pe venit.

Ca un ultim sfat, daca generati mai multe venituri decat cele la care va asteptati in acest an, ati putea compensa acest lucru prin cumparaturi la finalul anului. Aceste cumparaturi pot fi orice, de la inlocuirea mobilierului la angajarea unui fotograf profesionist sau un copyrighter ce va poate ajuta cu promovarea la cumpararea unor obiecte precum o cada cu hidromasaj.

4. Recompensele comunitatii

In timp ce inchirierile in regim hotelier Iasi pot reprezenta un risc pentru comunitate, prezinta totusi si recompense pentru aceasta. De exemplu, sustinatorii cred ca inchirierile in regim hotelier promoveaza turismul in comunitate. Cele mai multe anunturi de profil vor publica facilitatile proprietatii, dar de asemenea evenimentele unice si atractiile comunitatii. In plus, inchirierile in regim hotelier duc la cresterea capacitatii turistice in zonele in care exista putine optiuni hoteliere sau in timpul festivalurilor sau perioadelor de varf.

Inchirierile in regim hotelier pot creste valoarea proprietatii intr-un cartier. Detinatorii de proprietati utilizate in acest segment de industrie trebui sa pastreze proprietatile bine intretinute, sa urmareasca si sa faca improvizari frumoase pentru a ramane competitivi pe aceasta piata. Unii cred ca acest lucru duce la o valoare mai mare a proprietatii in cartiere, lucru care este benefic pentru detinatorii de locuinte.

Asadar, inchirierile in regim hotelier pot fi optiuni viabile pentru proprietatea dumneavoastra, dar fiti siguri ca ati cantarit cu grija riscurile si recompensele. Daca aveti experienta in domeniu, sfaturile si anecdotele dumneavoastra sunt binevenite.