De ce sa va petreceti vacanta de vara in Bulgaria

In ultimii ani tot mai multi oameni aleg sa-si petreaca vacantele in afara tarii. In Europa exista o multime de destinatii frumoase preferate de romani, iar printre ele se afla Italia, Spania, Bulgaria. Dintre acestea cea mai accesibila locatie este Bulgaria.

Principalele atractii din Bulgaria sunt multiple, dar pentru o destinatie de vară 130 km de plaje de nisip de-a lungul a 380 km de coasta langa Marea Neagra sunt o atractie principala. Multitudinea de statiuni : Nisipurile de Aur, Albena, Sunny Beach, Nessebar, etc. au plaje foarte bine intretinute, iar apa Marii Negre care are in lunile iunie, iulie si august are o temperatura medie de 27 de grade te imbie la relaxare. De asemenea, hotelurile din statiuni sunt moderne si cochete si ofera servicii all inclusive.

Apele Marii Negre sunt curate si sigure. Statiunile nu sunt supra-aglomerate, iar preturile sunt intotdeauna rezonabile. Ceea ce este deosebit de atractiv In Bulgaria este multitudinea de facilitati si activitati disponibile. Fie ca doriti sa va petreceti vacanta relaxandu-va la plaja, fie ca doriti sa beneficiati de relaxarea oferita de sporturile de apa, exista tot felul oferte disponibile in functie de preferintele si varsta fiecaruia.