Acum te poti pregati de testul pentru permis online

Cel mai mare hop atunci cand ne pregatim pentru carnetul de conducere este memorarea legislatiei, a semnelor si a efectuarii testelor auto. Multi isi pun inca intrebarea daca internetul a avansat indeajuns de mult incat sa inlocuiasca clasicele teste din carte? Din punctul nostru de vedere raspunsul este da, si asta pentru ca exista site-uri pe care se pot face chestionare drpciv online fara prea mult efort, aveti nevoie doar de un calculator sau un laptop conectat la internet. Aceste teste sunt extrem de utile, insa ca sa le puteti trece cu succes, este nevoie sa consultati cartea in privinta semnelor si a legislatiei prezenta acolo. Nu este nevoie decat de 2-3 ori sa cititi semnele pentru a intelege despre ce e este vorba, iar pe parcurs o sa va intalniti cu ele si o sa intelegeti la ce folosesc ele de fapt.

Avand acest as in maneca, mai exact chestionarele auto online, va puteti pregati mult mai bine, iar daca reusiti sa luati proba teoretica din prima, este un plus enorm pentru moralul dvs. Pentru a intelege exact cum functioneaza sistemul, trebuie sa accesati site-uri specializate in chestionare si sa dati click pe “sa inceapa intrebarile” iar imediat dupa asta, o sa aveti o intrebare la care vi se cere sa alegeti categoria pentru care vreti sa primiti intrebarile, iar imediat dupa, apar trei intrebari de test la care dvs. trebuie sa raspundeti corect. Dupa ce testarea incepe, aveti la dispozitie 30 de minute in care dvs. trebuie sa raspundeti corect la minim 22 de intrebari din cele 26 puse la dispozitie. Aveti cronometrul, intrebarile ramase si nr de raspunsuri corecte sau gresite, amplasate in partea de sus a paginii, iar jos, aveti cele 3 butoane de unde puteti sterge, raspunde sau amana o intrebare sau un raspuns. Este indicat sa folositi butonul de “raspund mai tarziu” de fiecare data cand aveti dubii pentru ca intre timp sa puteti raspunde la toate intrebarile despre care sunteti 100% sigur ca stiti raspunsul.

Cu cat faceti mai multe chestionare drpciv online, cu atat sansele dvs. cresc, iar faptul ca sunteti un elev pregatit, va creste sansele de a obtine carnetul de conducere cu usurinta. Sistemul de intrebari este similar cu cel din sala de testare, iar faptul ca va acomodati cu acest tip de sistem va aduce in plus enorm in momentul sustinerii probei teoretice. Mai este necesara si o testare practica, adica o testare pe masina pe care dvs. ati facut deja orele de condus in oras, iar in urma obtinerii unui scor pozitiv si la acest test, urmeaza sa intrati in posesia carnetului de conducere.