Remorcare masini

Pe cine poti suna atunci cand masina se strica in mijlocul autostrazii

Este miezul noptii, ploua cu galeata si esti blocat pe marginea drumului cu o pana de cauciuc. Desi esti tentat sa iti suni prietenii sau familia, eziti sa trezesti pe oricine la aceasta ora din noapte. Din fericire, programele de asistenta rutiera au fost create chiar pentru aceste scenarii. O companie de asistenta rutiera de calitate este disponibila, de obicei, la orice ora din zi sau din noapte si pentru o suma nominala lunara iti va veni in ajutor cand ai cea mai mare nevoie.

Asistenta rutiera

Un sistem important de asistenta rutiera

Chiar si asa, poti gasi oricand o companie de remorcari auto pe piata care sa ofere servicii grozave pentru un pret rezonabil.

Lucruri pe care trebuie sa le cauti intr-un program bun de asistenta rutiera

Multe persoane care aleg sa plateasca mai putin pentru un serviciu de asistenta rutiera pot descoperi ca pretul ieftin platit acopera tot atat de putine situatii. De exemplu, unele programe te pot ajuta doar sa schimbi o anvelopa sau sa beneficiezi de o realimentare, dar va trebui sa platesti costurile de tractare. Programele ar putea sa nu acopere dezastrele care intervin in caz de inundatii sau incendii.

Daca esti in cautare de programe de asistenta rutiera, asigura-te ca intrebi ce acopera planul ales si ce nu. Daca exista anumite facilitati fara de care nu poti trai, ai putea fi nevoit sa sacrifici economia pentru calitate. In alte cuvinte, ai putea fi nevoit sa platesti mai mult, ca sa primesti mai mult.

Cateva lucruri care trebuie avute in vedere atunci cand compari programele de asistenta rutiera:

Servicii 24/7 – desi ti-ai putea imagina ca planurile de asistenta rutiera ofera servicii 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, adevarul ar putea fi diferit. Adreseaza intrebari pentru clarificarea acestor probleme inaintea semnarii oricarui contract.

Costul benzinei sau motorinei – o alta surpriza pentru automobilistii aflati in dificultate este faptul ca vor trebui sa plateasca pentru benzina sau motorina. Chiar si mai alarmant este ca, in cazul unor companii, va trebui sa platesti pentru aceste „bunuri” chiar in momentul livrarii. Pentru aceia care nu au asupra lor bani lichizi sau cecuri, acest lucru ii va lasa in dificultate, in ciuda platilor lunare catre serviciul de asistenta rutiera.

remorcare-masini

Costurile de remorcare auto – daca automobilul nu este in stare de functionare si trebuie tractat, ai putea fi impovarat cu factura pentru acest lucru, daca alegi programul gresit. Chiar si in situatiile in care costurile de tractare sunt acoperite, daca furnizorul de servicii nu este de buna calitate, ai putea fi nevoit sa astepti cateva ore inainte sa fii salvat.

La fel ca in cazul oricarei alte achizitii, citeste contractul si adreseaza multe intrebari inainte sa te decizi asupra unei companii de asistenta rutiera. Cu atat de multe programe minunate disponibile, vei descoperi cu siguranta unul potrivit pentru tine si pentru nevoile specifice ale familiei tale.